Dekentje ontvangen, en nu?

Dekentje ontvangen, en nu?

We wensen jullie veel troost en warmte van de troostdoos. Iedere troostdoos is speciaal voor jou/jullie samengesteld. De dekentjes en knuffel zijn handgemaakt, daarom is ieder ding uniek.

Wasvoorschriften:

De dekens zijn gemaakt van acryl dit kan gewoon in de wasmachine (30-40 graden) of op het wolprogramma, de meeste soorten kunnen niet in de droger.

De knuffels zijn gemaakt van acryl of katoen, ook de vulling is wasbaar.  Wassen kan op 30-40 graden of het wolprogramma. Knuffels kunnen op een licht droogprogramma gedroogd worden.

Kapot? 

Omdat alle dingen handgemaakt zijn kan het voorkomen dat een draadje, een onderdeel van de knuffel of een strook/vakje van de deken los komt te zitten.

Losse draadjes kan je eenvoudig met naald in het haakwerk weven. In de richting van de deken geeft het mooiste resultaat. Ook de meeste kleine foutjes kunnen gerepareerd worden met een naald. Zo

Grote reparaties zijn lastiger, de exacte methode is afhankelijk van de gebruikt. Een voorbeeld van een reparatie vind je op deze (leuke) blogspot.
Het makkelijkste is ons om hulp vragen: mail info@troostdekentje.nl  of de afdeling. Zorg er wel voor dat het losgeraakte stuk niet verder uitrafelt, dit kan door een draadje door alle losse lusjes te rijgen.