Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Zeeland.

Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Zeeland.

Via een haaksite hoorden Hannie Boer en Claudia Legen in 2015 van Het Troostdekentje.
Beide vonden dit een goed initiatief, zij waren in eerste instantie aangesloten ‘Het Troostdekentje Overijssel’ om zo mee te kunnen haken. Zij bleven denken om zoiets ook in de regio Zuid-Holland op te zetten; uiteindelijk hebben zij de knoop doorgehakt en zijn samen gestart met het idee nog meer kinderen te bereiken voor een Troostdekentje.

Inmiddels is de regio uitgebreid en zijn er wijzigingen in het beheer geweest, waardoor deze nu uit de volgende personen bestaat:

Beheer – gevestigd in Alblasserdam / Zuid-Holland

Claudia Breedveld: Haken is voor mij ‘n fijne, ontspannende hobby. Nadat ik thuis zo’n beetje uit gehaakt was voor in huis en mijn 2 kinderen, kwam dit prachtige doel op mijn pad, fijn om met veel liefde en plezier hiervoor te haken! Al vrij snel werd ik gevraagd voor het beheer, zó mooi om met elkaar de kinderen wat troost en warmte te mogen bieden in ’n moeilijke tijd!

Belinda Smink: Haken is mijn favoriete hobby. Omdat mijn eigen 4 kinderen en ons huis inmiddels al genoeg haaksels hebben zocht ik een goed doel voor mijn gehaakte spullen. Ik kwam bij Het Troostdekentje terecht en vind het fijn om me hier voor in te zetten. Eerst alleen door het haken van dekens, knuffels en zorgenvriendjes en nu ook met de organisatie er om heen. Het is mooi om te zien dat we met elkaar iets (hoe klein ook) voor een kind dat het moeilijk heeft te kunnen betekenen.

Jolanda Lodder: Ik haak vanaf het begin van het Troostdekentje Zuid-Holland-Zuid mee. Ik vind het een heel mooi doel, dus 2 vliegen in 1 klap, ik haak graag en kan zo toch met iets kleins, iets groots voor iemand betekenen! Heel fijn dat ik nu ook ietsjes meer kan betekenen voor dit prachtige doel.

Ruby Bazen-Lodder: Vanaf het begin ben ik al bekend met Het Troostdekentje door mijn moeder. Ik vind het erg leuk om te haken en mij in te zetten voor dit prachtige doel. Zeker omdat ik zelf 2 jonge kinderen heb.

Met elkaar – en onze haaksters – zijn wij ‘n leuk, enthousiast team!! Momenteel heeft de afdeling voldoende haaksters. Mocht u op een andere manier willen bijdragen dan kunt u contact opnemen via onderstaand mail-adres.

Afdelingsnieuws: klik hier.

Contact
E-mail: hettroostdekentjezhz@gmail.com 
Facebook: https://www.facebook.com/groups/754477991329447/
Instagram: https://www.instagram.com/troostdekentjezhutbrze/
Rekeningnummer NL05 KNAB 0257 4921 35 t.n.v. Het Troostdekentje