Zuid-Holland zuid / Utrecht

Via een haaksite hoorden Claudia en Hannie van het troostdekentje. Beide vonden dit een goed initiatief, in de eerste instantie zijn wij aangesloten bij Almelo om zo mee te kunnen haken. Ieder bleven we denken om zoiets ook hier op te zetten. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en nu doen we het samen.  Hopelijk kunnen wij op deze manier nog meer kinderen bereiken voor een troostdekentje.

Beheer:
Claudia Breedveld: Haken is voor mij ‘n fijne, ontspannende hobby. Nadat ik thuis zo’n beetje uit gehaakt was, kwam dit prachtige doel op mijn pad, zó mooi om met veel liefde en plezier hiervoor te haken! Al vrij snel werd ik gevraagd voor het beheer, zó mooi om met elkaar de kinderen wat troost en warmte te mogen bieden in ’n moeilijke tijd!

Belinda Smink: Haken is mijn favoriete hobby. Omdat mijn eigen 4 kinderen en ons huis inmiddels al genoeg haaksels hebben zocht ik een goed doel voor mijn gehaakte spullen. Ik kwam bij het troostdekentje terecht en vind het fijn om me hier voor in te zetten. Eerst alleen door het haken van dekens, knuffels en zorgenvriendjes en nu ook met de organisatie er om heen. Het is mooi om te zien dat we met elkaar iets (hoe klein ook) voor een kind dat het moeilijk heeft te kunnen betekenen.

Jolanda Lodder: Ik ben Jolanda Lodder en haak vanaf het begin van het Troostdekentje Zuid-Holland-Zuid mee. Vind het een heel mooi doel, dus 2 vliegen in 1 klap, ik haak graag en kan zo toch met iets kleins, iets groots voor iemand betekenen! Heel fijn dat ik nu ook ietsjes meer kan betekenen voor dit prachtige doel.

Ruby Bazen-Lodder: Is recent bij de groep aangesloten als beheer en heeft er zin in!

Contact
E-mail: hettroostdekentjezhz@gmail.com 
Facebook: https://www.facebook.com/groups/754477991329447/
Website:  http://hettroostdekentje.weebly.com/het-troostdekentje-zuid-holland-zuid.html