Evenementen

Evenementen

Regelmatig organiseren we haak en brei-middag. Een leuke gelegenheid om je spullen in te leveren, het beheer en andere haaksters/breisters te ontmoeten. Daarnaast kan je al je vragen kwijt over patronen/inleveren.

De actuele data zie je op de evenementen pagina van de verschillende groepen:

Gelderland en Flevoland

Drenthe

Friesland, Groningen, Limburg en Noord-Holland

Overijssel

Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Zeeland

2 thoughts on “Evenementen

  1. Wat jammer dat alles gelinkt is aan Facebook.Via een artikel in de MaartensMagazine kwam ik achter het bestaan van Troostdekentje( ik ben nl.vrijwilliger bij de Sint Maartenskliniek)En ik ben erg geïnteresseerd in jullie haak/brei dagen maar ik ben anti-Facebook vanwege de bekende issues rondom Facebook. Is er nog een andere manier waarmee ik jullie agenda voor de haak/breidagen kan inzien? Vr.groet

    1. Afhankelijk van de regio waar u woont kunt u het beste even via de mail contact opnemen met de afdeling. het beheer van de afdeling kan dan een overzicht sturen van de geplande middagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.