Nieuwe afdeling troostdekentje in het Nieuws

Nieuwe afdeling troostdekentje in het Nieuws

Alweer een leuk bericht! Troostdekentje Goeree-Zeeland West-Brabant staat, iets minder dan een maand na de oprichting, in de Groot Goeree Overflakkee. Wat een leuk stukje en wat een leuk visitekaartje. Voor het volledige stuk kijk hier.

 


1 Comment

Ria den Breejen

december 11, 2017 at 4:04 pm

Ik had zojuist mijn tante van 80 aan de telefoon en we kwamen op troostdekentjes haken. Op dit moment doet zij dit op eigen initiatief en levert de dekentjes in bij de breigroep van de Tuinfluiterflat in Sliedrecht. Ze weet niet precies hoe het dan verder gaat en zou best willen haken voor de organisatie, die werkelijk de dekentjes aan kinderen doorgeeft. Omdat zij zelf niet kan computeren doe ik een oproep aan u voor verdere informatie.Zelf wil ik ook wel meehelpen,maakt niet uit wat, dekens, knuffels, beha,s of wat dan ook. Onze woonplaatsen zijn Sliedrecht(tante) en Hardinxveld Giessendam.

Leave a Reply